Ga naar de inhoud

Gratis annuleren bij COVID-19 maatregelen

Het grote voordel van een camper is dat jij bepaalt waar, wanneer en op welk tempo je op pad gaat.

Ondanks de vrijheid die een camper biedt kunnen de COVID-19 maatregelen die verschillende Europese landen collectief of individueel (gaan) nemen, deze vrijheid toch (gedeeltelijk) inperken. Jij en wij van CamperGast weten niet wat er gaat gebeuren. Deze onzekerheid weerhoudt de mensen ervan om vakanties te gaan plannen en om voorpret te hebben. Dat willen wij niet! En daarom komt CamperGast jou als klant tegemoet met een regeling, zodat het plannen van een leuke vakantie toch kan beginnen.
Wij vertrouwen er namelijk op dat, als er geen grotere reisbeperkingen worden opgelegd, er veel mensen voor de vrijheid en veiligheid van een camper gaan kiezen.

Wat houdt de regeling in?

  • Tot 24 uur voor vertrek is annuleren kosteloos in het geval er een reisverbod (code rood) geldt in Nederland, op de dag van vertrek. Je krijgt dan 100% van de betaalde reserveringskosten  terug.

  • De regeling prevaleert boven artikel 26 van de Algemene Voorwaarden van CamperGast.

  • De regeling geldt voor reserveringen met vertrekdata in 2022 en stopt op het moment dat de COVID-19 pandemie als “voorbij” is verklaard door de Nederlandse Overheid.

We willen met ons allen graag de vrijheid hebben om heel Europa te ontdekken maar een camper-vakantie in ons eigen Nederland is ook prachtig.
Wij vertrouwen er op dat we jou hier wat zekerheid kunnen bieden en dat jullie kunnen beginnen met het plannen en de voorpret. Mochten jullie nog vragen en of suggesties hebben, neem dan contact met ons op.

Gegroet,
CamperGast
Gerald Mulder
06 222 455 73

× WhatsApp CamperGast!