Meteen naar de inhoud

Meer ruimte, meer chaos

Ken je dat? Ben je met je camper op de camperplek of camping aangekomen en dan heb je net dat ene ding nodig die onder- en achterin de garage ligt. Eerst de stoelen eruit, BBQ aan de kant, losse zooi opzij schuiven en zoeken maar.
Een campergarage biedt veel ruimte maar nodigt ook uit om veel mee te nemen. Of je nu een grote of kleine garage hebt, hij is altijd vol.

Chaos🙈

Zoveel campers zoveel garages

Campers zijn er in vele soorten en maten. Daarbij variëren dan ook de afmetingen van de garages enorm. De hoogte, diepte, breedte, afmetingen luikdoorgang, wel of geen koof, beugels, en ga zo maar door.
Daarom zijn er eigenlijk geen standaardoplossingen voor een degelijk, fatsoenlijk en hanteerbaar opbergsysteem.

De oplossing voor jouw camper

En toch is het fijn om je spullen geordend mee te nemen zodat je alles kan vinden en direct kan pakken wanneer je het nodig hebt.

Daarom introduceren we het CamperGast Camper Garage Systeem, de handgemaakte oplossing voor iedere camperaar die zijn of haar spullen direct wil kunnen pakken.

Samen optimaliseren

Omdat de systemen handgemaakt zijn gaan we samen de beste layout bepalen voor jouw camper, die aansluit bij jouw wensen. Het aantal rijen, kolommen, grootte van de kratten, wel of geen schuifsysteem, afwerking, enz, stemmen we samen af.

Voordelen

– Geen massaproductie maar een systeem op maat
– Samen bepalen we de beste oplossing dus geen compromissen
– We gebruiken Euronorm kratten, deze zijn in veel maten verkrijgbaar
– Het systeem wordt geklemd in de garage waardoor er niet of zeer weinig geboord en geschroefd hoeft te worden in jouw camper
– In elke garage past een systeem, hoe groot of klein dan ook.

Interesse? Neem dan contact op!

Ben je geïnteresseerd en wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan contact op via de mail, WhatsApp of mobiel (06 222 455 73).
Als je een demo-model wilt bekijken komt dan eens langs op de Molenstraat. Eerst even bellen, dan weet je zeker dat we elkaar niet mislopen.

× WhatsApp CamperGast!