Ga naar de inhoud

Camper Verkopen?
CamperGast doet het voor jou!

Verkoopbemiddeling

Als je er over denkt om je camper te verkopen en je wilt dit niet zelf doen dan kan CamperGast je daarbij helpen.
Onze jarenlange ervaring en kennis van de markt gebruiken we graag om een nieuwe passende eigenaar voor jouw camper te vinden.

Wat doet CamperGast

Voordat we jouw camper aan gaan bieden hebben we eerst een persoonlijk gesprek waarin we alle facetten en wensen bespreken en waarbij eventuele vragen beantwoord worden. Hierbij is het belangrijk dat we een wederzijds vertrouwen realiseren.

We nemen de camper en alle accessoires door en bepalen samen de vraagprijs waarbij CamperGast zijn expertise gebruikt in een adviserende rol.

CamperGast voert een RDW-check en een uitgebreide vochtmeting uit en maakt een foto-reportage.
Met alle gegevens stellen we een advertenties op die we plaatsen op de website van CamperGast, Camperscaravans en Marktplaats.

CamperGast heeft contact en onderhandelt met de (initiële) kopers om zo de beste verkoopprijs te verkrijgen. De eventuele bezichtigingen worden verzorgt door CamperGast.

Zodra de juiste koper gevonden is stelt CamperGast de Verkoopovereenkomst op ter ondertekening door koper en verkoper. Zodra de betaling is voltooid via de rekening van CamperGast kan de camper worden overgeschreven bij een erkend Kentekenloket. Tijdens het overschrijven is CamperGast aanwezig om een volledige overdracht te waarborgen.

Na de verkoop wordt de koopsom minus de van tevoren bepaalde commissie overgeschreven op jouw rekening.

Gewoon op pad

In de periode tot de verkoop is bewerkstelligt is de camper gewoon jouw eigendom en kan je er gewoon mee op pad. De mogelijkheden tot eventuele bezichtigingen stemmen we daarop af.

Niet verkocht, geen kosten

Uiteraard gaan wij onze uiterste best doen om jullie camper onder te brengen bij de volgende eigenaar. Als dit niet gaat lukken binnen afzienbare tijd dan kost het je niks. Het zogenaamde No Cure No Pay principe wordt gehanteerd.

Verkopen via CamperGast?

Of heb je gewoon een vraag? Neem dan contact via de mail of bel gewoon even (o6 222 455 73). WhatsAppen kan natuurlijk ook.

Op de verkoopbemiddeling door CamperGast zijn de Algemene Voorwaarden Bemiddeling van kracht.

× WhatsApp CamperGast!