Meteen naar de inhoud
CamperGast » Zomer Update

Zomer Update

  • door

Het is zomer..

En dat betekent voor veel mensen om (bijna) te mogen genieten van een welverdiende zomervakantie. Of heb je het er al op zitten en mag je straks nog een keer.
Een vliegvakantie, met de auto (wel of niet met caravan of vouwwagen), trein of met de camper, ver of dichtbij. Iedereen heeft zijn of haar eigen manier. En dat is natuurlijk oké.
Als er maar genoten wordt en als we maar enigszins ons drukke leventje kunnen resetten.

Wij van CamperGast willen dan ook iedereen een prettige en relaxte vakantie wensen 😎!

Eigen camperhal en werkplaats

Omdat we in 2022 de campervloot en activiteiten hebben uitgebreid zijn we naar een eigen hal verhuisd. aan de Liesstraat in Breda. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Op deze locatie nemen we de tijd en leggen we de camper uitgebreid uit onder het genot van een kopje koffie. Persoonlijk contact en vertrouwen vinden we erg belangrijk en we zien dat dit erg gewaardeerd wordt. En wij vinden het zelf ook prettig om mensen op deze manier zorgeloos op vakantie te laten gaan 😁.

In deze hal hebben we ook onze werkplaats ingericht om de CamperGast Camper Garage Systemen te vervaardigen.

De Camper Garage Systemen zijn een groot succes. Inmiddels hebben we al tientallen systemen naar tevredenheid vervaardigd en ingebouwd.

Er zijn zoveel campers met zoveel verschillende garages met verschillende wensen van de camper-eigenaren. Samen met de eigenaar bespreken we de wensen en de (technische) mogelijkheden. Omdat het maatwerk is en omdat we in oplossingen denken resulteert het altijd in een oplossing naar tevredenheid.

We gaan naar de beurs

En wel naar 2 camperbeurzen in 2022.
Als eerste staan we op de Camperbeurs Hardenberg. De grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland is te bezoeken op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 75 exposanten verdeeld over maar liefst zes beurshallen presenteren de nieuwste én tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires is hier te koop.
Kom ons opzoeken bij stand 642.

Verder zijn we uitgenodigd op de jubileumbeurs van Camper Club Nederland op 7, 8 en 9 oktober in Groenlo. Ook hier hebben we erg veel zin. Wat is er leuker om een weekend door te brengen met mede-camperaars!

Uitbreiding en verjongen

Omdat we zorgeloos camperplezier mogelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen willen we onze campervloot up-to-date houden. Om die reden gaan we eind dit jaar een paar van onze campers verkopen om weer nieuwere modellen aan te schaffen voor 2023. Daarom staan vanaf nu de Sunlight T64 en de Sunlight T69L te koop, beschikbaar in oktober.

Daarbij willen we in 2023 de vloot ook weer verder uitbreiden. Naast onze eigen campers hebben we regelmatig campers te koop staan van particulieren. Dus ben je op zoek, houdt dan onze verkoop-sectie in de gaten.

Tevreden en dankbaar

Wij zijn tevreden 👍. En dankbaar voor alle tevreden klanten die we op weg mochten helpen. Het doet ons dan ook deugd dat we regelmatig mooie plaatjes opgestuurd krijgen. Hier worden we dan wel weer een beetje jaloers van. Hieronder de Sunlight T65 en T69 op de St. Gotshard-Pass, een paar weken geleden. Mooi toch?

Onze missie is om zorgeloos camperplezier mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Wij willen mensen vooral stimuleren om vooral buiten de geijkte seizoenen te gaan camperen. Hier sluit onze slogan dan ook op aan.

- Ontdek elk seizoen -
Wanneer jij wilt,
waar jij wilt,
op jouw tempo!

Wil jij het camper-avontuur (nog) eens gaan proberen of weet je iemand die het eens wil proberen? Bekijk dan de mogelijkheden op de website.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot ziens.

Gegroet,

Gerald Mulder, CamperGast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!