Meteen naar de inhoud
CamperGast » Wanneer jij wilt in 2022!

Wanneer jij wilt in 2022!

  • door

2022
Wanneer jij wilt,
waar jij wilt,
op jouw tempo!

Reserveren voor 2022 mogelijk!

De scholen zijn weer begonnen in het hele land. Onze dochters zijn vandaag ook weer naar school gegaan, als laatste, hier in het zuiden.
Alle campers van CamperGast zijn allemaal nog op pad met gasten die genieten van het na-seizoen.

Zo is het einde van de schoolvakantie weer een moment voor ons om verder te kijken naar wat er komen gaat om zoveel mogelijk aan te kunnen sluiten bij de wensen van onze klanten.

Eén van de belangrijkste wensen van onze klanten is om überhaupt een camper te kunnen huren in een gewenste periode.

Dit seizoen hebben we helaas mensen teleur moeten stellen omdat er geen campers meer beschikbaar waren. Simpelweg omdat er (te) laat wordt gereserveerd en de campers al waren vastgelegd door andere camperaars.

Wil jij met een camper weg in 2022 en weet jij al welke periode? Zorg dan dat je de eerste keus hebt en kijk nu al naar de mogelijkheden om te reserveren. De reserveringskalenders voor 2022 zijn geopend!

Risico op een kosteloze upgrade

CamperGast is erg tevreden met het eerste seizoen. We zijn erg blij met al onze gasten en de reviews laten zien dat dit wederzijds is. Om dit te continueren zijn we druk bezig om de mogelijkheden te bekijken om de campervloot aan te vullen en (deels) te verjongen voor het seizoen 2022.

Dit betekent dat er straks kans is op een kosteloze upgrade van de door jou al gereserveerde camper voor 2022 😎.
Onze campers hebben verschillende lay-outs en we zien dat de diversiteit in voorkeur afhangt van de verschillende lay-outs, vooral van de soorten bedden. Hier houden we rekening mee met het verjongen en aanvullen van de campervloot.

De campermarkt is een doldwaze boel op het moment. De vraag is enorm en het aanbod kan niet volgen. De grote campermerken zijn op het moment productie-capaciteit aan het bijbouwen om voor 2022 beter aan de vraag te kunnen voldoen. Dit heeft uiteraard ook invloed op de tweedehands markt. Wij kiezen er dan ook voor om begin 2022 te kijken naar de mogelijkheid op verjonging en aanvulling van de campervloot. houdt dus ook onze verkoopsectie in de gaten.

CamperGastheer worden

In 2022 gaan we ook weer verder met het concept CamperGastheer. Heb jij een camper en wil je jouw camper-onkosten of meer terug verdienen zonder enige inspanning? Laat dan jouw camper professioneel door ons verhuren. Jouw verdiensten door verhuur kan zomaar oplopen tot €8.000,- per seizoen.

Sneak-preview

We gaan ook activiteiten uitbreiden voor campereigenaren. Heb jij een camper met een (grote) garage met potentie op een puinhoop waarin je niks terug kan vinden?
Daar gaan wij dus wat aan doen: 💡1, 💡2, 💡3. (Volgende keer meer!)

Tot gauw

  • Wil je zeker zijn van een camper in 2022? reserveer dan nu!
  • Bijdragen aan het camperen mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en daarmee een leuk zakcentje verdienen! Wordt dan CamperGastheer.
  • Uiteraard staan we altijd ter beschikbaarheid voor vragen en/ of suggesties. Stuur een WhatsAppje, of mail naar: info@campergast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!