Meteen naar de inhoud
CamperGast » Voorjaarsbericht 2023

Voorjaarsbericht 2023

  • door

CamperGast Voorjaarsbericht

Lentekriebels

De eerste warme zonnestralen, de veel te vroege knoppen in de struiken, koolmeesjes in de vogelkastjes. We gaan weer het voorjaar in!
Ik weet niet hoe het met jullie zit maar wij hebben weer zin in een seizoen vol camperplezier. En we kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Sterker nog, we zijn eigenlijk helemaal niet gestopt.
CamperGast is druk bezig geweest in de wintermaanden om ook in 2023 camperplezier mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Zo hebben we onze campervloot vernieuwd en weer uitgebreid, zijn we een samenwerking aangegaan met een fijn collega-bedrijf en hebben we de productiecapaciteit vergroot om aan de vraag te kunnen voldoen van ons populaire Camper Garage Systemen. Verder zijn we een platform aan het ontwikkelen om een CamperGastheer Community te creëren zodat we meer campereigenaren aan potentiële huurders kunnen koppelen.
Ook heeft CamperGast in de rol van campermakelaar weer diverse campers aan een nieuwe eigenaar geholpen.

Nieuwe Campers in de verhuurvloot

Omdat Campergast onbezorgd camperplezier wil blijven garanderen vinden wij het belangrijk dat we jonge campers kunnen blijven aanbieden. Daarom hebben we onlangs 3 nieuwe Sunlight campers aangeschaft. Dit zijn de T67S, de T69LC en de V66 Adventure.

De T67S is een ruime, complete camper voor 4 personen, met veel bergruimte. De 2 lengtebedden garanderen een goede nachtrust en zijn samen te voegen tot een slaapeiland. Het hefbed zorgt voor een extra ruim 2 persoons bed.

Lengtebedden in de T67S

De T69LC is een ruime, complete camper voor 2 personen, met veel bergruimte. De unieke face-2-face middenopstelling waarborgt een ruime ervaring. Het grote queensbed in de af te sluiten slaapruimte geeft het gevoel van een luxe hotelkamer.

Face 2 face middenopstelling in de T69LC

Onze jongste aanwinst is de stoere V66 Adventure. Ook deze camper is vanzelfsprekend compleet ingericht, voor 2 personen. Met zijn 6,65m lengte en 2,14m breedte is dit de perfecte compacte camper om met 2 personen comfortabel op reis te gaan in combinatie met veel bergruimte.

V66 Adventure Edition

Samenwerking

Omdat we zorgeloos camperplezier voor een breed publiek mogelijk willen maken gaan we komend seizoen nog 2 extra campers aanbieden naast onze eigen campervloot. En wel van ons collega-bedrijf Noorderzon Campers uit Wolvega. Al vanaf het eerste begin van CamperGast is Noorderzon de huisleverancier van campers en hebben we intussen een prettige relatie opgebouwd wat zich voortzet in deze uitbreiding van het aanbod.
CamperGast gaat de Dethleffs Just 90 7052 EB en de Carado V132 namens Noorderzon uitgeven vanuit onze camperhal in Breda. Beide campers zijn alvast te reserveren via Noorderzon.

Exclusief voor Noorderzon zijn er 4 soorten Camper Garage Systemen ontwikkelt voor diverse populaire campermodellen van de merken Sunlight, Dethleffs, Carado, Bürstner en Weinsberg. Deze Systemen zijn als accessoires bij te bestellen als onderdeel van de garage-inrichting.

Camper Garage Systemen

CamperGast heeft inmiddels tientallen Camper Garage Systemen ingemeten, ontworpen, gebouwd en ingebouwd bij particulieren.

Diverse modellen Camper Garage Systemen

De vraag vanuit de particuliere markt is explosief gestegen en heeft ervoor gezorgd dat we de productiecapaciteit al snel hebben moeten uitbreiden. Om het voor de camperaars nog makkelijker te maken gaan we komende tijd nog meer de samenwerking opzoeken met dealers van meerdere campermerken. Op die manier kan de (toekomstige) campereigenaar bij de dealer al zijn of haar Camper Garage Systeem bestellen en laten inbouwen. Scheelt weer een tripje.

Aankondiging: CamperGastheer Community

CamperGast heeft een missie. Het is al een paar keer genoemd maar we willen graag;

Zorgeloos camperplezier mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen!

Daarom bieden wij jonge, compleet ingerichte campers aan.
Naast onze eigen campers bieden we ook campers aan van CamperGastheren. CamperGastheren zijn campereigenaren die hun privé-camper verhuren. Op dit moment verzorgt CamperGast het gehele verhuur-proces voor de CamperGastheer, inclusief uitgifte en inname. Dit willen we gaan uitbreiden met andere mogelijkheden.

CamperGast is op dit moment een platform aan het ontwikkelen om meer camper-eigenaren te koppelen aan potentiële huurders. Op deze manier willen we een CamperGastheer Community creëren zodat we samen nog meer zorgeloos camperplezier mogelijk kunnen gaan maken voor nog meer mensen.

De uitbreiding bestaat eruit dat de CamperGastheren zelf ook hun camper kunnen gaan uitgeven en innemen. CamperGast blijft daarbij het gehele reserveringsproces verzorgen. Op deze manier kunnen campereigenaren straks uit heel Nederland hun camper aanbieden voor de verhuur. Omdat we wel willen garanderen dat er enkel goede en nette campers aangeboden worden vragen we wel of de campers niet ouder zijn dan 6 jaar en niet meer dan 100.000km op de teller hebben staan.

Op het moment zijn we druk bezig om de juiste (digitale) processen, de Algemene Voorwaarden en de juridische zaken uit te werken en af te ronden. Voor 1 april zal het platform gelanceerd worden.

Wil jij CamperGastheer worden en jouw camper alvast aanbieden voor eventuele verhuur? Laat het ons dan weten via deze link en dan staat hij wellicht vanaf 1 april online!

Verkoopbemiddeling

Verschillende campers hebben weer een nieuwe eigenaar gevonden via CamperGast. Op onze site bieden we regelmatig campers aan van particulieren en van onszelf, voor de verkoop. CamperGast heeft hierin dan de rol als campermakelaar en begeleidt zowel de verkoper en koper. Ben je dus op zoek naar een camper houdt dan onze verkoopsectie in de gaten.

Of wil je je camper professioneel laten verkopen en heb je geen zin om het zelf te doen? Neem dan gerust contact op.

Tot gauw

Het enige grote gevaar van het op pad gaan met een camper is dat het verslavend is. De vrijheid, de natuur, je “eigen” spullen bij je.

Wij dagen je dan ook uit om deze verslaving te weerstaan, om elk seizoen te gaan ontdekken. Wanneer jij wilt, waar jij wilt, op jouw tempo!

We zien je dus graag verschijnen als je een camper wilt huren. Maar ook als je een camper wilt verhuren, kopen of verkopen.

Wil je dit seizoen met je eigen camper weg met een opgeruimde garage? Wacht dan niet te lang om de mogelijkheden van een Camper Garage Systeem te bespreken en in te laten bouwen.

Dus… tot gauw!

Gegroet,

Gerald Mulder, CamperGast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!