Meteen naar de inhoud
CamperGast » Sunlight T69 L toegevoegd aan campervloot

Sunlight T69 L toegevoegd aan campervloot

Uitbreiding met Sunlight T69 L

Met het starten van de lente, gepaard met een paar prachtige zonnige dagen begint het te kriebelen bij de meeste mensen. De plannen worden gesmeed voor de komende lente-weekenden, mei- en de zomervakantie. We zien dat terug in de informatie- en reserverings-aanvragen.

Omdat we camperplezier mogelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen hebben we het aanbod vergroot door de CamperGast Campervloot uit te breiden met een prachtig Sunlight T69 L.

Naast de Sunlight T64 en Sunlight T65 is het nieuwste lid van de CamperGast Campervloot een mooie aanvulling.

Sunlight T69 L
Sunlight T69 L

Ruimte en Luxe

De Sunlight T69 L is een ruime camper met een groot queensbed in een af te sluiten slaapkamer. Zo ervaar je de vrijheid van het camperen en de luxe van een hotel. De camper is uitgelegd voor ruimte en luxe voor 2 personen. Echter is de dinette om te bouwen tot een extra slaapplek waardoor deze camper zich ook prima leent om met z’n drieën op pad te gaan.

Sunlight T69 L
Sunlight T69 L
Sunlight T69 L
Sunlight T69 Queensbed

Ruime zithoek

Door de pilotstoelen om te draaien is er een ruime gezellige rondzit te creëren waardoor je bij slecht weer prima ruim kan zitten om bijvoorbeeld een spelletje te doen.

Sunlight T69 L
Sunlight T69 L ruime zithoek

Beschikbaarheid

We zien een behoorlijke schaarste op de campermarkt. Levertijden van een jaar voor nieuwe campers is niet ongewoon. Ook de verhuur-kalenders kleuren al behoorlijk rood in. We zijn dan ook blij dat we deze Sunlight T69 L van de markt konden plukken om aan jullie aan te kunnen bieden.

Vanaf 8 mei 2021 is de camper beschikbaar en VANAF HEDEN TE RESERVEREN. Wees er snel bij en ontdek elk seizoen.

Op zoek naar een andere camper? Bekijk hieronder de beschikbaarheid van al onze campers.


2 reacties op “Sunlight T69 L toegevoegd aan campervloot”

  1. Gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst Gerald! Wij kijken al uit naar onze trip begin mei maar dan met de “oude” camper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!