Meteen naar de inhoud
CamperGast » Ontdek elk seizoen, juni

Ontdek elk seizoen, juni

  • door

Daarom juni !

Ontdek elk seizoen

Elk moment is een goed moment om te beginnen aan je eerste of volgende camper-trip. Ieder moment, ieder seizoen, elke plek zal je namelijk weer unieke ervaringen bieden. Juni is ook zo’n maand met genoeg redenen om elk moment te vertrekken.

Europa langzaam weer open

Een goede reden om in juni te vertrekken is omdat het in steeds meer Europese landen weer kan en mag. De meeste bestemmingen zullen gaan veranderen in code geel wat betekent dat je er weer prima naar toe kan en mag met de camper. We raden je uiteraard wel aan om zelf goed te controleren of jouw bestemming mogelijk is op het door jou gekozen tijdstip. Een goede site hiervoor is die van het ministerie van buitenlandse zaken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Waar kan en mag je naar toe

Genoeg goede redenen

Waarom dan per se juni?
Nou, ten eerste; je vakantiegeld is binnen! Daarnaast is je vakantiegeld in juni meer waard omdat alles in juli en augustus net een stukje duurder is.

Ten tweede; Alle verplichte vrije dagen zijn achter de rug. Hier moet je even overheen komen door even op vakantie te gaan, omdat het kan. Verder duurt het nog een half jaar voordat het kerst is. Ten derde; Veel collega’s met kinderen hebben hun vakantie in juli of augustus gepland en dan kan jij sowieso niet weg.

Naar de zon in Europa

(bron: RTL-Nieuws) Het Europees parlement heeft ingestemd met het ‘EU Covid-19-certificaat’. Eerder stond het ook wel bekend als coronapaspoort of het Digitaal Groen Certificaat. Het is een document dat je krijgt als je bent ingeënt tegen corona, negatief bent getest, of antistoffen hebt. Als dat zo is, mag je straks vrij reizen door Europa. Het lijkt een eerste stap naar een relatief normale zomervakantie.

Beschikbaarheid

Met de berichtgeving over het langzaam weer mogen ontdekken van Europa zien we de informatie- en reserverings-aanvragen toenemen. In het hoofdseizoen is er nog maar beperkte beschikbaarheid in onze campervloot. In juni zijn er nog wat meer mogelijkheden om de camper van je keuze vast te leggen.
Wil je de eerste keus hebben bekijk dan hier de campers en check de beschikbaarheid: https://www.campergast.nl/beschikbaarheid/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!