Meteen naar de inhoud
CamperGast » Met de Camper door Nederland

Met de Camper door Nederland

  • door

Nederland Camperland

Nederland heeft hele mooie plekjes, dichter in jouw buurt dat jij denkt. Of je nu van strand of bos, drukte of rust, fietsen of wandelen, van actie of van relaxen houdt, er is voor een ieder wat te vinden in Nederland ??. Daarbij zijn de campings en camperplaatsen over het algemeen van een goed niveau en prima te bereiken. Camperplaatsen schieten als paddestoelen uit de grond en campings richten naast de reguliere campingplaatsen prachtige camperfaciliteiten op zodat je bijna overal met je camper terecht kan in de buurt van waar jij wilt zijn.

Camping bij Jachthaven Marina in Hattem

COVID-19 veilig

We zijn zelf de afgelopen tijd weer een paar keer op pad geweest naar verschillende campings en camperplaatsen. Wat we hebben gezien is dat ze allemaal erg hun best doen om de bezoekers een veilig gevoel te geven in deze COVID-19 tijden. Niet teveel mensen tegelijk in de de toiletgebouwen door wastafels af te plakken, overal desinfectie-middel beschikbaar, afhalen van maaltijden i.p.v. het openstellen van het restaurant, en ga zo maar door. Wij hebben ons overal veilig gevoeld.

Voor iedereen wat te doen

Nederland is veelzijdig en dat maakt het tot een prima camperland. Er zijn meerder organisaties waar je inspiratie en ideeën kan opdoen.
Zo heeft de ANWB regelmatig leuke ideeën om met z’n tweeën of met het hele gezin op pad te gaan. Kijk een op deze link voor de mooiste bezienswaardigheden, de mooiste stranden en de mooiste rondreizen in Nederland.

De Nederlandse Kampeerauto Club, NKC biedt ook veel informatie over camperen. Bekijk de volgende site eens voor wat praktische informatie.

Camperstop biedt ook uitgebreide informatie en inspiratie aan om Nederland met de camper te ontdekken.

Uitgebreide uitleg CamperGast

CamperGast wil zorgeloos camperplezier mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarom krijg je uitgebreide uitleg bij de uitgifte. Niet alleen over de camper en de systemen maar ook over het camperen. Daarnaast zijn we tijdens jouw reis altijd bereikbaar mocht je onverhoopt ergens tegen aan lopen. Van tevoren kan je jezelf voorbereiden door het CamperGast Camperhandboek eens door te bladeren.

CamperGast Camperhandboek

Nederland ontdekken per camper iets voor jou?

Ben je benieuwd of camperen iets voor jou is? Probeer het dan gewoon eerste eens een weekje of weekend in mei of juni. Dan kan je kijken of het naar meer smaakt in de zomervakantie of in het naseizoen. En wie weet zijn tegen die tijd de mogelijkheden wat meer uitgebreid binnen Europa. Dat is juist het voordeel van een camper, je hoeft nu nog niks te plannen want er zit een stuur op een camper.

De beschikbaarheid van onze campers wordt uiteraard steeds minder nu de lente zich ontpopt en de zomer nadert. Maar er zijn nog steeds periodes waarbij we verschillende campers beschikbaar hebben. Dus, trek je plan en…

Ontdek elk seizoen, wanneer jij wilt, waar jij wilt, op jouw tempo! Ook in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!