Meteen naar de inhoud
CamperGast » Fijne start, bedankt.

Fijne start, bedankt.

CamperGast maakt een goede start

Blij met de keuze

CamperGast bestaat nu een dik half jaar en we kunnen terug kijken op een goede start.
Het is toch spannend om na 21 jaar loondienst toch het roer om te gooien om voor jezelf te gaan beginnen. De financiële zekerheid van een goede en leuke baan opzeggen en inruilen voor een eigen, nog op te zetten onderneming.
Maar tot op het moment van vandaag nog geen moment spijt. We hebben alleen maar met leuke mensen te maken die in de vakantiestemming zijn. De interactie en de reacties die we krijgen zijn louter positief.
Het levert ook veel voordelen op in de privé-sfeer; samen ontbijten, kinderen naar en van school brengen, tegelijk avondeten en geen files ?.

Ontdek elk seizoen

Onze camperpassie begon in 2012 toen we onze eerste camper hebben gekocht. We hadden nog geen kinderen en we camperden eigenlijk het hele jaar door. Oud en nieuw vieren in Berlijn, Parijs of Antwerpen. Naar de sneeuw in de winter of uitwaaien aan de kust in de herfst.

Deze ervaringen willen we andere mensen ook kunnen laten beleven. CamperGast is daarom dan ook opgericht omdat we camperplezier mogelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen. Dit doen we door compleet ingerichte campers aan te bieden voor de verhuur.
Door het delen van onze passie willen we onze gasten stimuleren om het hele jaar door te gaan camperen. We willen jullie dan ook uitdagen;

– Ontdek elk seizoen –
Wanneer jij wilt,
waar jij wilt,
op jouw tempo!

Ontsnap dus uit de geijkte voorjaars- en zomervakanties en ontdek elk seizoen.

Recensies

Tot op heden zijn er al heel wat gasten met onze camper op pad geweest. En ik moet eerlijk zijn dat wij enthousiast zijn over iedere gast tot nu toe. Uiteraard zijn wij erg geïnteresseerd in wat onze gasten van CamperGast vinden. Daarom vragen wij iedereen om feedback omdat er altijd wat te verbeteren valt. De feedback proberen we direct te implementeren zodat we iedere dag kunnen verbeteren.

Om een beeld te geven wat onze gasten van CamperGast vinden hebben we de volgende compilatie gemaakt.

CamperGast recensie compilatie

Toekomstplannen

Uiteraard zijn we met de toekomst bezig. Op het moment hebben we een kantoor aan huis gebouwd en vanuit hier geven we de campers uit en nemen we ze weer in. Als de campers niet op pad zijn staan ze onder dak bij Stalling Breda.

kantoor CamperGast

Prima keuze voor het moment in de opstart-fase. Het plan is om de campervloot te laten groeien. Verder kijken we continue naar het verjongen van de huidig campervloot. Houdt de verkoopsectie dan ook goed in de gaten. Met het uitbreiden en vernieuwen van de campervloot zullen we ook een keer (moeten) verhuizen. We zijn dan stiekem ook al zijdelings aan het kijken voor geschikte locaties.

Verder zit er groeipotentie in de camperbemiddeling. CamperGast ontzorgt daarbij camper-eigenaren die hun Camper professioneel willen laten verhuren en CamperGastheer willen worden. Wil jij CamperGastheer worden? Bekijk de voordelen maar eens hier.

Bedankt

Wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor de fijne start die we hebben kunnen maken.
We hopen Julie snel (weer) te zien. Wel seizoen ga jij ontdekken?

www.campergast.nl

4 reacties op “Fijne start, bedankt.”

   1. Gerald prima start. Ga zo door, wij zijn erg tevreden over de gehuurde camper in mei j.l. ??
    Mogelijk in het najaar nogmaals.
    Gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!