Meteen naar de inhoud
CamperGast » CamperGast Najaarsupdate

CamperGast Najaarsupdate

  • door

CamperGast Najaarsupdate

Najaarsupdate

En dan is het ineens weer herfst! En dat brengt ons bij de najaarsupdate van Campergast. Dat wil niet zeggen dat het seizoen voorbij is want camperen kan het hele jaar door. Ons motto is niet voor niks

– Ontdek elk seizoen –
Wanneer jij wilt,
waar jij wilt,
op jouw tempo!

Bedankt!

CamperGast heeft een een druk en goed seizoen achter de rug en daar willen we jullie, onze gewaardeerde klanten, hartelijk voor bedanken.

We willen zorgeloos camperplezier mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen en dat is denk ik wel gelukt als we de reviews terug zien. Wij waarderen jullie feedback ten zeerste en zijn dan ook erg blij met de reviews. De feedback gebruiken we om continue te verbeteren want er valt iedere dag wel iets te verbeteren.

Onze 2 aanwinsten, de Sunlight A68 en V66 waren een schot in de roos en bleken een populaire aanvulling te zijn op onze campervloot. Door de verscheidenheid in de vloot konden we de camperaars met verschillende wensen goed bedienen.

Verjonging van de vloot

Op het moment van schrijven is een deel van de vloot nog onderweg maar we zijn alweer druk bezig om te kijken naar het volgende seizoen.

Voor de campervloot betekent dit verjongen en aanvullen. Dit houdt in dat we campers te koop aanbieden met het oog om nieuwere aan te schaffen. Op dit moment hebben we 2 prachtige campers in de aanbieding.

De Sunlight T64, een prachtige ruime camper met 5 slaapplaatsen en 5 gordels.

Sunlight T64

Daarnaast bieden we de Sunlight T69L aan. Dit is wel een hele fijne ruime camper voor 2 personen, met queensbed. Na 2 jaar trouwe service kunnen we toch wel zeggen dat dit één van de populairste campers is.

Sunlight T69
Sunlight T69L

CamperGast gaat nieuwere campers aanschaffen en houdt daarbij rekening met de feedback die we gekregen hebben van de huurders. Denk hierbij aan de indeling, het soort bedden, afmetingen, enz.

Camperen is populair

En dat merken we maar al te goed. Op het moment hebben we de reserveringskalenders voor 2023 al open staan voor de Sunlight A68, T65 en V66 en het hoogseizoen 2023 begint alweer behoorlijk vol te lopen.
We zullen zo snel mogelijk de reserveringskalenders voor de nieuwe campers open stellen zodra we nieuwe campers hebben aangeschaft. De nieuwe campers zullen geschikt zijn voor 2-4 personen.
Weet je al zeker wanneer je weg wilt in 2023 en wil je niet misgrijpen? Stuur dan een mailtje naar info@campergast.nl. dan zetten we je op de prioriteiten-lijst.

Camper Garage Systeem

We hebben afgelopen seizoen het CamperGast Camper Garage Systeem geïntroduceerd. Wat blijkt? De gemiddelde camperaar wil dus graag de ruimte in zijn of haar campergarage zo nuttig mogelijk gebruiken.

Er zijn dus zoveel campers, zoveel mensen met zoveel wensen. Omdat de Camper Garage Systemen met de hand worden gemaakt is voor bijna elke chaotische campergarage wel een oplossing te vinden.

De camperbeurs in Hardenberg was ook een succes.

Camperbeurs Hardenberg

Wil jij eens kijken wat er allemaal mogelijk is in jouw camper? Neem dan contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Genoeg ideeën

CamperGast is een jong bedrijf vol met activiteiten en nog voller met ideeën en zicht op kansen.

Naast de verhuur van van campers bemiddelen we ook in de verhuur en verkoop van campers.

In de winter gaan we nadenken over iets nieuws dit wordt een nieuw concept om……….

Dat vertellen we de volgende keer 😎.

Gegroet,
Gerald Mulder, CamperGast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!