Meteen naar de inhoud
CamperGast » CamperGast breidt vloot weer uit

CamperGast breidt vloot weer uit

  • door

Compact maar ruim

Na vorige week te hebben gecommuniceerd dat we de campervloot hebben uitgebreid met een prachtige 6 persoons Sunlight A68, kunnen we met gepaste trots meedelen dat we de uitbreiding deze week voortzetten met een compacte maar ruime Sunlight V66. Dé camper voor 2 personen die zeer makkelijk te manoeuvreren is.

We hebben voor de V66 gekozen omdat dit een praktische compacte camper is uit de VANS serie van Sunlight.
Voor iedereen die graag met veel bagage op reis gaat, maar toch heel beweeglijk en flexibel onderweg wil zijn. De smalle, wendbare VANS stuur je met groot gemak over bergpassen en door nauwe straatjes. Tegelijkertijd bieden ze royale ruimte in het woongedeelte en afgescheiden bergruimte in de garage achterop. De draaibare pilotstoelen zorgen in een handomdraai voor een gezellige en praktische zithoek voor 4 personen.
Kijk maar eens binnen.

Slaapcomfort

De twee lengte bedden van 200x70cm en 195x80cm zorgen voor echt ruim slaapcomfort. De mogelijkheid om een middenstuk te plaatsen zorgt voor een extra breed tweepersoons bed .

Compleet uitgerust

Zoals je van CamperGast mag verwachten zijn al onze campers compleet uitgerust. De keuken met 3 pits fornuis en koelkast met vriesvak maken ook het keukenblok compleet.
De luifel en het fietsenrek ontbreken uiteraard niet. Douche, toilet en wastafel zitten er standaard in.
Je hoeft dus alleen maar je kleren en toilettas mee te nemen.

Ontdek elk seizoen…

… wanneer jij wilt, waar jij wilt, op jouw tempo! Met deze prachtige camper. Geen camper-ervaring? Dat maakt niet uit. Wij nemen alle tijd om jou vertrouwd op weg te krijgen. Hierbij gebruiken wij onze uitgebreide camper-ervaring. Onze tips en tricks zijn ook terug te vinden in het CamperGast Camperhandboek.

Wil je graag op pad met de ze prachtige Sunlight V66? Wees dan op tijd om teleurstelling te voorkomen en reserveer direct op de website.
Heb je vragen? Gebruik dan de WhatsApp knop op deze pagina, of mail, of bel 06 222 455 73.

Nog meer nieuws

CamperGast gaat een grotere locatie betrekken van waaruit komend seizoen de campers worden uitgegeven. Hierover meer in een volgend nieuwsbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!