Meteen naar de inhoud
CamperGast » Camper probeer weken

Camper probeer weken

camper probeer weken

Op pad met een camper, iets voor jou?

Mag ik wel rijden in een camper met een B-rijbewijs? Hoe ga ik nu boodschappen doen? Naar een Camping of een camperplaats? Hoe slaapt het eigenlijk?

De lente inspireert weer om plannen te maken voor de komende voorjaars- en zomer-vakantie. Maar de huidige omstandigheden maken het ook weer lastig om te kiezen hoe jij jouw welverdiende vakantie in gaat vullen.  Wat kan en mag straks eigenlijk allemaal? In welke landen?

De situatie vraagt om keuzevrijheid.

Om je aan te kunnen passen aan de veranderende en onzekere omstandigheden is een camper dé oplossing! Jij bepaalt namelijk wanneer, waar en op welk tempo jij op vakantie gaat. Veranderd de toegankelijkheid van jouw bestemming? Of schijnt de zon ergens anders meer? Stuur dan gewoon de camper naar waar jij wilt op dat moment. Zo simpel is het. 

Camper probeer weken

Camper probeerweken in maart!

De vrijheid die alle camperaars en wijzelf hebben willen we jou graag laten ervaren. Daarom roept CamperGast de komende weken uit tot camper probeerweken! Tot en met 31 maart kan je met €20,-/nacht korting een camper uitproberen. Misschien helpt het jou bij het kiezen van de invulling van jouw voorjaars- of zomervakantie. 

camper probeer weken

Wat houdt het in:

  • In maart krijg je €20,- per nacht korting (€73,-/nacht i.p.v. €93,-/nacht).
  •  CamperGast geeft uitgebreide uitleg en tips bij de uitgifte van de camper.
  • CamperGast adviseert en assisteert bij de reisvoorbereiding; Welke camperplaatsen, welke routes, welke apps kan ik gebruiken, wat neem ik mee, enz.

 

Enthousiast geworden? Check dan de beschikbaarheid van de Sunlight T64 en T65.

1 reactie op “Camper probeer weken”

  1. Fantastisch, wat een goed initiatief. Wij zijn al 2 jaar van plan om eerst een camper te huren alvorens er een aan te schaffen. Vanwege corona en andere gezondheidsredenen is het er nog steeds niet van gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!