Meteen naar de inhoud
CamperGast » Win een gratis camper-weekend.

Win een gratis camper-weekend.

  • door

<!doctype html>

 

 

Hierbij openen wij het
camper-seizoen!

Reserveer jouw camper en win een
gratis camper-weekend!

CamperGast heeft zijn eerste 2 campers voor de verhuur in 2021 besteld en ze zijn vanaf nu te reserveren.

Wij willen het camperen buiten de geijkte seizoenen stimuleren.
Daarom verloten wij onder de eerste 20 reserveringen in 2021 een gratis camperweekend in het laagseizoen.
 

Bekijk onze website en reserveer

Sunlight T64

Deze luxe Sunlight half-integraal camper is dé ideale camper om met z’n vieren op pad te gaan. De camper beschikt over een vast, laag bed achterin en met het hefbed heeft u in enkele seconden boven de zithoek een extra 2 persoonsbed. Onder het hefbed is van de dinette nog een 1 persoons bed te maken zodat u ook met 3, 4 of 5 personen prima in deze camper kunt vertoeven. Verder is er een ruime keuken, grote douche en toiletruimte. Door de draaibare pilootstoelen is er een prachtige ruime zithoek.

Boek deze camper direct hier!

Sunlight T65

Deze prachtige Sunlight T65 is een super ruime half-integraal camper met dwarsbed. Met het hefbed boven de dinette heeft u in een handomdraai een extra slaapplek voor 2 personen, zodat in totaal 4 personen comfortabel kunnen verblijven in deze camper. Bovendien is er een ruime garage aanwezig. Ook heeft deze camper een ruime keuken, grote douche en toiletruimte. Door de draaibare pilootstoelen is er een prachtige ruime zithoek.

Boek deze camper direct hier!

Spelregels: Zodra de eerste 20 boekingen afgerond zijn vindt de verloting plaats. Wij brengen alleen de winnaar direct op de hoogte. De uitslag wordt algemeen gecommuniceerd via onze website.  De data voor het gratis weekend wordt in samenspraak met CamperGast vastgesteld. De Algemene Voorwaarden van CamperGast blijven van kracht voor het weekend. De prijs is inclusief camperhuur, exclusief extra bij te boeken items.
 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!