Ga naar de inhoud

Sunliving SL75S
€64.450,-

Omschrijving
Als je direct op pad wilt met een jonge, nette, zeer ruime, compleet ingerichte kwaliteitscamper vol met veel accessoires, is deze camper wat je zoekt.

Sunliving is het zustermerk van Adria en deze campers blinken uit in eenvoud en innovatie.
Aan beide zijden van de camper vinden we een toegangsdeur naar de ruime garage, waarin fietsen en al het campingmeubilair passen.
Een camper van dik zeven meter heeft ruimte voor twee royale eenpersoonsbedden met een lengte van 2,10 m. Prettig is de brede opstap waaronder praktische bergruimte zit. Lekker knus bij elkaar liggen kan ook, gewoon even een extra matrasdeel ertussen leggen.

Gemak dient de mens. Deze Sunliving heeft als basisvoertuig de Fiat Ducato met Euro 6 motor, standaard uitgerust met een relaxt vermogen van 130 pk en met de gerobotiseerde automaat.
De camper wordt o.a. geleverd met hydraulisch level-systeem, een Garmini camper-navigatiesysteem, een fietsdrager met lift, een een zonnepaneel. Ook wordt de camperinventaris meegeleverd! Verder is de camper uitgerust met Schotel, TV en decoder, incl. abonnement tot april 2024.
Het hagelvaste dak en de polyester zijwanden geven ook wel een veilig idee in deze tijden met steeds meer weer-extremen.

Beschikbaar: per direct
Datum eerste toelating: 02-05-2018
APK tot: 28-05-2024
km stand: 37.073
Eigenschappen
Lengte7,42 m
Breedte2,32 m
Hoogte2,89 m
Gewicht rijklaar3.037 kg
Max. toelaatbare gewicht3.500 kg
BrandstofDiesel
TransmissieAutomaat
Gordels5
Slaapplaatsen2, Lengtebedden, dinette
Voorzieningen
ABSLuifel
CruisecontrolFietsenrek met lift
PanoramadakAudio installatie
AchteruitrijcameraGarmini navigatie
Koelkast met vriesvakHordeur
Automatisch Level-systeemZonnepaneel
Schotel, decoder tvInventaris
Rinverwarming
Dit is een demo-filmpje en is laat slechts het model zien. De aangeboden camper heeft geen hefbed. Details kunnen verschillen.

× WhatsApp CamperGast!