Ga naar de inhoud
CamperGast » Ontdek de lente met een camper

Ontdek de lente met een camper

  • door

Ontdek de lente…

Heerlijk, de dagen worden langer, de bomen worden groener, de knoppen lopen uit. De lente is begonnen. Buiten zijn is fijn. Iedereen knapt op van een wandeling of een fietstocht of een relax-weekendje aan het water, in het bos of op het platteland. CamperGast daagt je uit om de lente te ontdekken! In het mooie Nederland.

… met een camper!

De avonden en nachten kunnen nog een beetje fris zijn. En we hebben natuurlijk nog de avondklok op het moment. Het is dus fijn om een “eigen” warm en gezellig plekje te hebben met alles bij de hand. Een camper dus.

De ruime indeling van de campers, de grote bedden en alle faciliteiten voorhanden geven je het luxe gevoel van een hotelkamer in combinatie met de vrijheid van het kamperen.
Op die manier kan je overdag lekker buiten het seizoen ontdekken en in de avond gezellig binnen zitten met een goed boek, een spelletjes en een goed glas wijn. Nog even nagenieten van de mooie dag die jullie samen buiten hebben genoten.

Bestemming

Nederland is mooi en er is voor ieder wat wils. Hou je van stad, strand, bos of heide? Er is altijd wel een camperplaats of camping in de buurt. De ANWB heeft zelfs een selectie met campings met speciale corona-maatregelen. Weet je al waar je naar toe wilt maar zoek je nog een plekje? Kijk dan eens op Campercontact. Voor ideeën en inspiratie check ook de ANWB.

Een weekend voelt als vakantie

Een paar dagen weg voelt al als een hele vakantie kunnen wij uit eigen ervaring zeggen. Vrijdag vertrekken en op maandag terug geeft je een vol weekend camperplezier. Genoeg om de batterij weer even op te laden.

Corona-proof

Met een camper heb je alle faciliteiten bij je. Verder is een weekendje of midweek op pad met een camper een goede try-out voor de zomer. Zo kan je goed ervaren hoe je aankomende zomer prima corona-proef op vakantie kunt. Zorgen de Corona-maatregelen dat je echt niet op vakantie kunt dan kan je bij CamperGast tot 24 uur voor vertrek gratis annuleren.

Compleet ingericht

CamperGast wil dat je zorgeloos op pad kan gaan. Daarom zijn onze campers compleet ingericht zodat jij niet hoeft na te denken of je het nodige bij je hebt. Kleren, dekbed en een tandenborstel mee en gaan.

Check hier de beschikbaarheid van de Sunlight T64
T64

Check hier de beschikbaarheid van de Sunlight T65

Check hier de beschikbaarheid van de Itineo
Itineo

Informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen? Gebruik dan de WhatsApp-knop of stuur een mailtje naar: info@campergast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!