Ga naar de inhoud
CamperGast » Fijne Feestdagen 2021

Fijne Feestdagen 2021

  • door

Als eerste, bedankt!

2021 was een prachtig jaar voor ons. Het eerste seizoen van CamperGast is een feit en wij zijn erg blij met hoe het jaar is verlopen.
Wij hebben enkel en alleen enthousiaste camperaars gehad die stuk voor stuk met plezier onderweg zijn geweest met één van onze campers.
Iedereen is terug gekomen met mooie reisverhalen waar wij weer vrolijk en enthousiast van worden.

Dank jullie wel hiervoor!
Speciale dank voor de mensen die op pad zijn geweest met een camper van CamperGast.

Corona gelukkig geen beperking!

Wij waren al overtuigd dat Corona geen roet in het eten van een camperaar kan gooien. En nu weten de mensen die afgelopen jaar onderweg zijn geweest met een camper dat ook.
Je hebt alles bij je en kan in je eigen bubbel leven. Maar we zien ook dat de campings en camperplaatsen in het binnen- en buitenland erg hun best doen om hun faciliteiten Corona-proof te maken. En dat lukt ze erg goed.

2022 is allang begonnen

Veel mensen zijn al bezig om hun vakantieplannen voor 2022 vorm te geven. De informatie-aanvragen en reserveringen blijven binnen komen en we zien de reserveringskalenders alweer gestaag veranderen van groen naar rood. Hier zijn we uiteraard erg blij mee.


Omdat CamperGast camperplezier mogelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen gaan we in het eerste kwartaal van 2022 de campervloot dan ook uitbreiden.
Wil jij zeker zijn van een camper voor jouw vakantie. weekend of midweek? begin je dan nu al te oriënteren want ook in 2022 zal de vraag groter zijn dan het aanbod.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2022!

Wij willen jullie bij deze hele fijne feestdagen toewensen en een heel fijn reislustig 2022 met veel bergpassen, mooie meren, prachtige zonsondergangen, fijne temperaturen, en veel liefde voor elkaar!

Met vriendelijke groet,
Gerald Mulder, CamperGast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!