Ga naar de inhoud
CamperGast » CamperGast Lentebericht 10% korting

CamperGast Lentebericht 10% korting

  • door

De lente is begonnen

We hebben alweer van een paar prachtige dagen mogen genieten in deze mooie lente van 2022. En ik geef eerlijk toe, ik heb de korte broek alweer aan gehad. Het is nu even wat frisser maar dat neemt niet weg dat het seizoen zeker is begonnen.
De eerste campers zijn alweer onderweg geweest door Europa en de volgende uitgiftes staan alweer voor de deur.

Ontdek elk seizoen…

..is onze boodschap waarmee we iedereen willen stimuleren om niet alleen maar binnen de geijkte vakanties met een camper op pad te gaan. En daarom trappen we af met 10% Last Minute Korting op alle reserveringen met een vertrekdatum vóór 31 mei 2022!
 
 
Dit betekent 10% korting op de camperhuur en alle bijgeboekte items. De korting wordt direct verwerkt tijdens het reserveren.
 

Campervloot uitgebreid

In februari hebben we de campervloot uitgebreid met een mooie Sunlight A68 en een Sunlight V66. De A68 is een compacte maar ruime camper met gordel- en slaapplaatsen voor maar liefst 6 personen. Waarbij de V66 een compacte camper voor 2 personen is met 2 lengtebedden, om te bouwen tot een slaapeiland. Voor ieder wat wils dus.

Voorkom teleurstelling, wees op tijd

Omdat we zien dat er steeds vroeger gereserveerd wordt en de kalenders zich snel rood kleuren moeten we deze dagen helaas ook mensen teleur stellen omdat we geen campers meer vrij hebben in een gewenste periode. Dus… weet je wanneer je weg wilt en er is een geschikte camper voor je vrij? Reserveer hem dan direct! Om teleurstelling te voorkomen.

Camper Garage Systeem

Heb je een camper en kan je wel wat orde gebruiken in de chaos? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een op maat gemaakte Camper Garage Systeem

Omdat deze systemen op maat worden gemaakt kunnen we aan bijna alle wensen voldoen.

 

Camper (ver)kopen

Heb je plannen om een camper te kopen? Houdt dan onze verkooppagina in de gaten want we hebben regelmatig mooie campers in de aanbieding.
Wil je jouw camper verkopen maar geen zin of tijd? Dan kunnen wij misschien wel helpen.

Kom eens langs!

Ook als je totaal geen camperervaring hebt en je wilt het eens proberen of je hebt vragen? Schroom dan niet en kom eens langs. CamperGast helpt je graag op weg.
 
– Ontdek elk seizoen –
Wanneer jij wilt,
waar jij wilt,
op jouw tempo!

Één risico, camperen is verslavend 😎.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× WhatsApp CamperGast!